Keressen bizalommal

+36 30 223 45 45

Szolgáltatások

Családi ház, lakás

 • Napi takaritás

  Általában egy előre megbeszélt napi vagy heti rutinnal elvégzett takarítási feladotokból álló sorozat. Gyakran beletartozik a beltéri és kültéri járófelületek, burkolatok, parkolók tisztán tartása. Éttermek esetén mosogatás, terítés. Az árat nagymértékben befolyásolja a kitakarításra váró épület mérete, beltéri vagy kültéri takarítandó felületek, az általunk használt szerek ára. Általában az ajánlat adást megelőzi egy személyes megbeszélés a helyszínen, ahol a részletek egyeztetése után pontos és részletes ajánlatot készítünk.

 • Nagytakaritás

  Szezonális alkalmak, ünnepek előtt a legnépszerűbb ez a takarítási forma. Ez a részünkről a legösszetettebb tisztítás. Lényegtelen,hogy milyen állapotban van az ingatlan, a kitakaritalak.hu elvégzett megbízása után ragyogni fog a tisztaságtól minden egyes négyzetméter. Lakásfelújítás után, ha elkél a segítség? Vagy közelegnek az ünnepek és egy tiszta lakásban szeretné várni rokonait? Egy szépen kitakarított üzlethelységgel vagy irodával várja alkalmazottjait, hogy megmutassa mi a színvonal? Hívjon minket bizalommal, akár beltéri akár kültéri takarításról van szó. Mi biztosan segítünk.

Irodák es irodaházak

 • Irodák es irodaházak takarítása vagy alvállakozóként részleg elvállalása

  A 2010-es évtől bátran kijelenthetjük, hogy képesek vagyunk nagyon rövid határidős kezdéssel is tökéletesen tisztán tartani akár nagyobb létesítményeket is. Összeszervezetten az irodaház ritmusával képesek vagyunk akár észrevétlenül a dolgozók szeme előtt tisztán tartani azt. A kitakarítalak.hu által használt korszerű és energiatakarékos gépeknek köszönhetően villámgyorsan képesek vagyunk bármilyen burkolatot újszerűvé varázsolni. Árainkat meghatározza az épület mérete, takarítási igénye és időszaka ezért pontos árat a helyszinen történt megbeszélés után tudunk küldeni. Keressen minket bizalommal, a kitakaritalak.hu csapatában biztosan nem csalódik.

Éttermek, szállodák

 • Éttermek, szállodák takarítása vagy alvállalkozként szobák elvállalása

  Egy étterem vagy egy szálloda vezetése vagy csak egy részlegének a management-elése néha nagyon nagy felelősséggel jár. A munka piszkos részét mi elvégezzük, ezzel is nagy terhet levéve az ott dolgozók válláról. Éttermi rendezvények után vagy szállodai konferenciák után villámgyorsan kitakarítunk a legmodernebb gépeink és környezetbarát szereink segítségével. A pontos ár megadását nagymértékben befolyásolja a takarítani kívánt terület mérete, a rendezvény jellege, tehát a pontos árajánlat leadását egy helyszínen történő megbeszélés előzi meg. Hívjon minket bizalommal,ha mégsem boldogulna egyedül.

További szolgáltatásaink

 • Uszodák, medencék takaritása,tisztán tartása

  Fontos a kiváló víz minőségének megőrzése érdekében a medencét rendszeresen takarítani, mint a falát mint a vizét, valamint a medencéhez tartozó gépészetet rendszeresen ellenőrizni. A szakértelem elengedhetetlen a modernebb gépezetekhez, meghibásodásuk vagy cseréjük pedig igen költséges. Ne bízza a véletrenre, bízza inkább szakemberre. Hívjon minket bizalommal, mi biztosan segítünk. • Tető és eresz takaritás ereszhez benyúló ágak eltávolítása, akár állványzattal is

  Az egyik legkedveltebb és általában az egyik leglátványosabb takarítása a Kitakarítalak.hu-nak. Gyakorlatilag nagyon erős vízsugárral és igény esetén speciális tisztítószerrel összekevert vízsugárral végigmossuk az épületet vagy a megtisztítani kívánt felületet négyzetméterről-négyzetméterre. Álványzatunknak és gépeinknek köszönhetően a többemeletes épületek sem jelentenek gondot. Senki nem gondolná, hogy mennyi por és vele együtt kosz képes megmaradni a falakon és különböző kültéri felületeken. Hívjon minket bizalommal időpont egyeztetésért, a helyszínen történt megbeszélés után részletes árajánlatot adunk.

 • Tető és eresztakarítás

  Az eldugult eresz nemcsak a fejünkre zúduló viz miatt bosszantó,hanem a rotthadásnak induló falevelek rengeteg álati kártevőnek adnak otthont. Hosszú távú nem tisztán tartása komoly felmerülő költségeket jelenthet. Ezt előzheti meg ha 2-3 évente kitakarítatja ereszét és az eresztől számítottan 1,5-2 méteres távolságban eltávolítjuk a környező fák ágait, lombjait ha lehetséges. Hívjon minket bizalommal, mert egy pár évenkénti gyors eresztakarítás költséghatékonyabb mint egy csatorna dugulás,majd csere és annak a díjai.

 • Hóeltakarítás

  Az időjárás kiszámíthatatlan akár ilyenkor a közterület fenntartó hóeltakarító egységei. A Kitakarítalak.hu csapata a 2012-es évtől képes a lakóingatlanoktól akár a nagyobb összefüggő felületű parkolókig eltakarítani a havat rekord sebességgel, melyet hóeltakarító gépeink tesznek lehetővé. A fagyást és csúszást megelőző környezetbarát anyagok alkalmazásával gondoskodunk a biztonságos és csúszásmentes közlekedésről és óvjuk környezetünket. Kérem hívjon minket bizalommal ha nem boldogulna egyedül.

 • Ablak es függönytisztitás
 • Gépi kövezettisztitás
 • Bevasarlóközpontok tisztántartása
 • Speciális tisztítószert igénylő vegyszeres tisztítás
 • Magasnyomású mosóval épület, útburkolat, járda takarítás

Magunkról

Egyszemélyes vállalkozásomat a 2000-es évek elején indítottam útnak. Az évek során a szorgalomnak, a bizalomnak, és a kitartó alapos munkának eredményeként nagyon sok állandó megrendelésem lett. Ami köszönhető volt a régi ügyfelek folyamatos bizalmának, és az ajánlásokkal bővülő új ügyfélkörnek. Az évek múlása során Kft-ként tevékenykedünk már,és a folyamatos pénzvisszafektetésnek köszönhetőeb mára a legmodernebb gépekkel dolgozunk több alkalmazottal.

Kapcsolat

Kitakaritalak.hu
kitakaritalak.hu@gmail.com
+36 30 223 45 45